Harde Schijf Herstel Hulpprogramma

Ødelagt Partitie Herstel fra ekstern harddisk

Kunne ikke få adgang eksterne harddisk data på grund af partition korruption?

Nu inddrive beskadiget partition effektivt med Harde schijf Herstel software!

Ekstern harddisk kan betegnes som den harddisk, der er bærbar. De er nemme at bære med, nemt opgraderes og kan gemme data for en lang tid uden at kræve nogen strømforsyning. Derfor er de eksterne harddiske primært anvendes til data backup formål. Men der er visse situationer, hvor data fra den eksterne harddisk kan også gå tabt. Den væsentligste årsag bag ekstern harddisk datatab er partition korruption.

Overvej en praktisk sag, hvor du fik nogle mærkelige fejlmeddelelse, mens du adgang til ekstern harddisk i din computer "Filen eller mappen er beskadiget eller ulæselig". Du blev chokeret over at se denne besked, fordi, du har brug for at få adgang til nogle vigtige data fra den eksterne harddisk, som du har sikkerhedskopieret i det for sikkerhed formål. Hvad skal man gøre, når den eksterne harddisk selv er korrupt!

Når en sådan praktisk uundgåelig hændelse indtræffer for dig, ikke mister dit hjerte! Du har stadig fik chancen for at inddrive de utilgængelige data fra din eksterne harddisk. Afsendes data i den eksterne harddisk er der stadig i deres oprindelige placering, selvom du ikke kan få adgang til dem. Det eneste du behøver er en effektiv software som External Harde schijf Software van de Terugwinningat hente de utilgængelige data fra den eksterne harddisk. Den software giver dig mulighed for at hente de utilgængelige data fra den beskadigede eksterne harddisk partitioner nemt.

Men årsagerne til partition korruption i ekstern harddisk forklaret i detaljer nedenfor:

MBR (Master Boot Record) korruption: MBR bruges til at starte operativsystemet er installeret i den eksterne harddisk. Derfor ville enhver korruption i MBR resultere i korrupte eksterne harddisk-partitioner.

Virus angreb: Der findes forskellige typer af virus, der kan alvorligt påvirke af skillevægge i den eksterne harddisk. Brug den samme eksterne harddisk i forskellige computere kan resultere i virusinfektion i det. Nogle vira kan replikere sig selv i den eksterne harddisk, medmindre der er en lille disk plads tilbage resulterer i ekstern harddisk korruption.

Strømafbrydelser: Gentagne pludselige nedlukninger på computeren på grund af strømafbrydelser, mens den eksterne harddisk er sluttet til computeren kan ødelægge dens partitioner.

Menneskelige fejl: Visse menneskelige fejl som ved et uheld at fjerne vigtige filer fra den eksterne harddisk kan ødelægge partitioner i det. Pludselig fjernelse af ekstern harddisk, mens filoverførslen proces mellem den eksterne harddisk og computerens harddisk ikke er afsluttet kan også ødelægger filsystemet på den eksterne harddisk dermed resulterer i partition korruption i den eksterne harddisk.

Dog kan de filer utilgængelige i den eksterne harddisk let udvindes ved hjælp af harddisk recovery software, så længe de ikke er overskrevet. Hvis du vil holde på at gemme nye data i den eksterne harddisk, selv efter de partitioner er ødelagt, så de tabte filer i det kan få erstattet med de nye filer. Når filerne er overskrevne betyder, at de er tabt. Hold derfor den eksterne harddisk ubrugt lige efter datatab.

Harddisken gendannelse nytte har kraftfuld indbygget algoritme, der hjælper dig med at søge og gendanne data fra korrupte ekstern harddisk inden for få minutter. Det kan retablere bærbar harddisk efter partitionstabel corruption pga. interferens af nyligt installeret software. Softwaren er specielt designet til at håndtere alle slags datatab scenarier på harddisken, om det er simpelt sletning sag eller komplekse partition korruption sag. Den kan også gendanne data fra harddisk med dårlige sektorer. Softwaren ikke kun understøtter alle versioner af Windows-operativsystemet, men også understøtter harddisk opsving på Mac OS X. Det can hente data fra Iomega ekstern harddisk på Mac OS X, 10,5 x og derover versioner. Det tilbyder demoversioner at vurdere dens effektivitet samt chance for helbredelse resultat.

Du kan med held udføre partition opsving på ekstern harddisk ved hjælp af følgende trin:

Trin-1: Hent og installer den demo-version af harddisk recovery software på harddisken på din computer og tilslutte den eksterne harddisk til den. Efter lanceringen af ​​softwaren skal du vælge “Recover Partitions / Drives”fra velkomstskærmbilledet. Så får du et nyt vindue med to forskellige muligheder som “Partition Recovery” and “Formatted / Re Formatted Recovery”. Vælg 1. mulighed.

Hard Drive Recovery Utility - Main Window

Trin-2: Efter at vælge den eksterne drev som drev, hvorfra dataene skal hentes, og klik på“Next”. De data recovery procedure vil begynde, så snart du klikker på“Next” indstilling. Du kan få vist alle data gendannet fra den eksterne harddisk efter recovery processen er fuldført.

Hard Drive Recovery Utility - Preview Window

Brug en UPS i computeren for at undgå korruption på grund af hyppige strømafbrydelser. Opdater din computer med nyeste Antivirus-program. Gør korrekt brug af den eksterne harddisk, og fjern det ikke pludseligt fra computeren. Vent til filoverførslen er afsluttet og derefter fjerne den eksterne harddisk ved hjælp af sikker fjernelse af hardware.

Remo Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers