Harde Schijf Herstel Hulpprogramma

Herstellen Notebook HDD Data na partitietabel corruptie

Mistet adgang til Laptop harddisk på grund af partitionstabellen korruption?

Det skete langt oftere, end du nogensinde har forestillet sig! Den harddisken på din bærbare computer er i stand til at starte dagen før den store rapport er forfalden. Du fik en fejlmeddelelse blinker på din bærbare computer skærm som "Ugyldig partitionstabel". Intet kan være mere frustrerende end dette! Du ville have været heldige, hvis du vil være at have de seneste backup-filer på harddisken data. Nu hvad man skal gøre?? Du behøver ikke engang en backup af harddisken data! Må ikke miste din tålmodighed! Du kan stadig gendanne data fra utilgængelige Laptop harddisk, selvom du ikke har en backup. Alt dette kan være muligt using HARDE SCHIJF hersteltool.Denne effektive software er i stand nok til at håndtere næsten alle former for harddisk relaterede problemer og løse dem.

Partitionstabellen er placeret på den første sektor af en harddisk, der holder oplysninger om partitioner på harddisken. Operativsystemet skaber mappestruktur for partitionerne på harddisken fra det tidspunkt, hvor de er oprettet. På tidspunktet for opstart af operativsystemet læser partitionstabellen og monterer partitioner efter at have læst oplysningerne i partitionstabellen. Hvis partitionstabellen selv bliver korrupt, så operativsystemet ikke kan finde partitionerne på harddisken og dermed alle de partitioner bliver utilgængelige.

De fælles årsager til partitionstabel korruption diskuteres nedenfor i detaljer:

Afbrudt / forkert harddisk resizing: Partitionstabellen kan blive beskadiget som følge af afbrudt harddisk genpartitionering proces. Dette kan ske på grund af forkert brug af Diskværktøj, bruger fejl, pludselig strømsvigt, forkert system lukker ned, software fejl osv.

Uventet lukning af systemet: Partitionstabellen kan direkte blive påvirket på grund af utilsigtet systemet lukker ned eller pludselig strømafbrydelse. Uventet nedlukning af computeren, når harddisken data er stadig i brug korrumperer partitionstabellen alvorligt som i sidste ende resulterer i harddisk data utilgængelighed.

Malware angreb: Partitionstabellen af ​​harddisken kan blive ødelagt på grund af virus angreb. Visse vira knytte sig til harddiskfiler og resultere i afskæring af en række vigtige elementer i det. Nogle vira formerer sig hurtigt, indtil der kun er lidt diskplads tilbage på harddisken. Hele harddisken data bliver ødelagt, og så partitionstabellen, der fører til alvorlige tab af data.

Interferens af nyligt installeret software: Partitionstabellen på harddisken kan også blive beskadiget på grund af interferens af nyligt installeret software. Hvis den nyligt opdateret / installeret software ikke er kompatibel nok med OS eller nogle tidligere installerede software, så det påvirker harddisken data, herunder partitionstabellen.

For at udføre en fuldstændig genopretning af din mistede harddisk data, skal du sørge for, at de berørte harddisken ikke bør anvendes efter partitionstabellen korruption. Harddisken bør fjernes og opbevares særskilt, indtil de tabte harddisk data skal hentes, så du kan undgå permanent tab af data. Harddisken må ikke geninddeles eller omformateret efter tab af data. Du skal installere harddisken opsving værktøj på enhver anden sund computers harddisk og bare forbinde de berørte harddisken til det under data recovery processen.

Harddisken opsving værktøj er en af ​​de bedste software til at gendanne harddisken data slettet / tabt på grund af tab af data scenario, forudsat de tabte data bør ikke overskrives. Softwaren kan nemt rEcover eksterne harddisk beskadiget partitioner efter forkert drev brug eller virus angreb. I tilfælde af harddisk data er utilgængelige på grund af dårlige sektorer, så også denne software kan hjælpe dig ud. Det kan hente Seagate harddisk data med dårlige sektorerder er skabt efter strenge læse / skrive-processen eller Overclocking. Hovedattraktionen i denne software er, om den er forenelig med både Windows og Mac OS X. Sammen med Windows OS, kan detgenoprette Iomega harddisk på Mac OS X, 10,5 x og derover versioner.

De trin for at hente harddisk data utilgængelige på grund af korruption i partitionstabellen er som følger:

Trin-1: Hent og installer den demo-version af harddisk opsving nytte på en sund computers harddisk, og tilslut den berørte harddisk til den. Efter lanceringen af ​​softwaren skal du vælge “Recover Partitions / Drives” fra velkomstskærmbilledet. Så får du et nyt vindue med to forskellige muligheder som“Partition Recovery” and “Formatted / Re Formatted Recovery”. Vælg 2. mulighed.

Hard Drive Recovery Utility - Main Window

Trin-2: Efter at vælge det drev, hvorfra du ønsker at gendanne data og klik på “Next”. De data recovery procedure vil begynde, så snart du klikker på“Next” indstilling. Du kan se alle de gendannede data med deres nødvendige oplysninger, så snart opsvinget er færdig.

Hard Drive Recovery Utility - Preview Window

Den bedste mulighed for at undgå harddisk tab af data i fremtiden er at holde regelmæssig backup af dine vigtige harddiskfiler. Brug en UPS til at undgå korruption som følge af pludselige strømafbrydelse. Opdater din PC med kraftfuld Antivirus program til at undgå harddisk korruption.

Remo Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers