Harde Schijf Herstel Hulpprogramma

Gendan Seagate harddisk data med dårlige sektorer

Ikke i stand til at få adgang til dine Seagate harddisk data på grund o dårlige sektorer?

Din laptop fryses under opstarten, når du har forsøgt at få adgang til din Seagate harddisk i det!! Du blev chokeret over at se det. Du ventede i lang tid håber, at det vil reagere efter engang. Men intet svar! Du brat lukke computeren og forsøgte at logge ind igen. Men næste gang, bad dig om at køre disk hjælpeprogrammet. Du følte en smule afslappet tænker, at når du har kørt disk hjælpeprogrammet alt vil være som sædvanlig. Men alle jeres lykke kom til en ende, når Diskværktøj mislykkedes gentagne gange ved at kaste den samme fejlmeddelelse hver gang! Nu hvad der skal gøres?? Vidste du mister alle dine Seagate harddisk data for evigt???

Må ikke blive modløs! Den grundlæggende årsag til dette problem er dårlig sektor i dit Seagate harddisk. Men du kan nemt gendanne din Seagate-harddisk med Herstel van harde schijven hulpprogramma som er en af ​​de bedste data opsving programmel. Det kan skabe et diskbillede til at hente data fra harddisken, der har dårlige sektorer. Denne software er i stand til at skabe diskbillede kun hvis harddisken have dårlig sektor kan genkendes af operativsystemet.

Dårlige sektorer er nogle ubrugelige sektorer i harddisken, som ikke kan bruges til at gemme data. Selvom Seagate er den førende harddisk fremstilling, stadig de harddiske er ikke fri fra almindelige harddisk relaterede emner som det beskadigede sektorer. Disse dårlige sektorer reducere systemets ydeevne. Den harddisk med dårlige sektorer tager lang tid at kopiere en enkelt data og oftere computeren hænger under enhver harddisk relateret operation. Selv disk hjælpeprogrammet undlader at fastsætte dårlige sektorer på harddisken.

Nogle fælles faktorer, der forårsager dårlige sektorer på harddisken er beskrevet i detaljer nedenfor. Disse grunde kan være både fysisk og logisk. Men den software vi foreslår held beskæftiger sig med de logiske spørgsmål. Om de procedure die nodig is om NTFS harde schijf herstellen weet gewoon, je Bezoek deze link.

Intens læse / skrive-processen: Hvis du udfører overdreven læse eller skrive operationer på din harddisk og derefter læse / skrive hovedet nedbrud kan forekomme resulterer i dårlige sektorer

Overophedning: Hvis harddisken bliver udsat for overskudsvarmen så det resulterer i dårlige sektorer på harddisken. Hvis den samme harddisk er blevet brugt i så mange år, så på grund af eventuelle konfigurationsproblemer dårlige sektorer kan skabe resulterende harddisk tab af data

Over taktstyring: Overclocking er processen med betjening af hardwaren af ​​computeren ved en hastighed større end producentens hastighed. Dårlige sektorer, kan være oprettet på harddisken pga. overclocking.

Software Error: Softwaren er installeret på harddisken til tider begår fejl ved at instruere harddisken til at skrive ubrugelige data til sektoren på harddisken. Når systemet forsøger at hente den pågældende information og finder det ubrugeligt, så det forudsætter, at sektoren af ​​harddisken som ubrugelig.

Hyppige strømafbrydelser: Når harddisken udfører læse / skrive operationer, hvis der er strømsvigt, så det bliver hårdt ramt. Forkert nedlukning af computeren på grund af hyppige strømsvigt påvirker harddisken fungerer resulterer i dårlige sektorer.

På grund af virus: Virus er en destruktiv program, der skader boot-sektorerne. Hvis boot-sektorerne hårdt bliver påvirket så vil du ikke kunne få adgang til data fra dette særlige område resulterer i tab af data

Funktionerne i denne software, som vil hjælpe dig med at gendanne data fra Seagate harddisken er som følger:

Det har evnen til at skabe en sektor for sektor kopi af harddisken med dårlige sektorer kaldet som et diskbillede. Du kan senere gendanne harddisken data fra disk image. Bortset fra harddisk opsving, softwaren understøtter data recovery fra eksterne harddiske, USB-drev, FireWire-drev og mange flere lagringsenheder. Det kan gendanne ødelagt ekstern harddisk succes. Den software giver dig mulighed for at hente forskellige typer af filer som videoer, lydbånd, billeder, dokumenter osv. fra den beskadigede harddisk. Det kan endda udføre Iomega ekstern harddisk opsving på Mac operativsystem. Den software giver dig mulighed for at gendanne harddisken data på trods af kompleksiteten af ​​den datatab scenario. Det kan hente Laptop harddisk efter partitionstabellen korruptionpå grund af strømsvigt eller virus angreb. Den demo-version af denne software giver dig en chance for at vurdere de inddrivelsesprocedurer resultater.

Trins, som vil hjælpe dig til at hente data fra Seagate harddisk med dårlige sektorer:

Trin 1: Download og starte Hard Drive Recovery Software for at skabe et diskbillede. Nu, skal du vælge “Recover Partitions/Drives” fra hovedskærmen og derefter vælge “Partition Recovery” mulighed for at starte data recovery processen.

Hard Drive Recovery Utility - Create Disk Image

Trin 2: Vælg det drev, der har dårlige sektorer for at skabe disk images. Når du har valgt drevet, skal du vælge “Save image file”mulighed fra Tools mulighed.

Hard Drive Recovery Utility - Create Disk Image

Trin 3: Nu, igen downloade og starte programmet på et andet sundt system, og tilslut den flytbare lagerenhed, hvor diskbilledet fil er gemt og gentage Trin 2. Vælg“Open image files” mulighed fra Tool mulighed for at starte data recovery processen. Vis gendannede data, når data recovery processen er overstået.

Hard Drive Recovery Utility - View recovered data

Remo Voor Leopard (10.5) en
Snow Leopard (10.6) Gebruikers

Voor Lion (10.7) en
Mountain Lion (10.8) Gebruikers